Нова изненада за кралското семейство - оказва се, че Уилям

...
Нова изненада за кралското семейство - оказва се, че Уилям
Коментари Харесай

Изненада: и принц Уилям е преборил COVID-19 още през април

Нова изненада за кралското семейство - става известно, че Уилям се е заразил с ковид през април, съвсем по същото време, когато ви разбрахме за позитивната проба на принц Чарлз. Това оповестиха, базирайки се на източници от двореца Кенсингтън, представени от Ройтерс.

"Случваха се значими неща и не желаех да безпокоя никого " , признал е Уилям съгласно източниците на изданието.
 Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям  Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям  Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям  Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям
Принцът е лекуван от лекарите на двореца и е последвал държавните инструкции да се изолира в фамилното имение Анмър Хол в Норфолк. Въпреки всичко той не спрял да извършва уговорките си през април и провел 14 телефонни и видеоконферентни диалога.

"Уилям беше доста тежко изумен от вируса. В един миг той имаше проблеми с дишането, беше явно, че всички към него бяха изпаднали в много огромна суматоха " , твърди източник на "Сън ".

Би Би Си също удостовери новината от свои източници нощес. Дворецът Кенсингтън и кабинетът на принц Уилям отхвърлиха да разясняват.
 Известни персони с позитивни проби за ковид  Известни персони с позитивни проби за ковид  Известни персони с позитивни проби за ковид  Известни персони с позитивни проби за ковид
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР