Нова и доста сериозна рокада в редиците на "Пайнер". Този

...
Нова и доста сериозна рокада в редиците на "Пайнер". Този
Коментари Харесай

Галена избяга от Пайнер тихомълком

Нова и много сериозна рокада в редиците на "Пайнер ". Този път следващата певица, която напуща музикалния колос на чалгата е може би най-актуалната им звезда, а точно Галена, научи извънредно HotNews от осведомени източници.

Изпълнителката на "100 живота " е завършила договорните си връзки с компанията тихомълком наскоро. Уговорката й с продуцента инж. Митко Димитров е да не разгласят това на този стадий. Документално Галена не е актьор на "Пайнер ", само че продукциите й ще продължат да се излъчват по Планета тв, като част от ангажимента сред двете страни. По този метод, престижа на меката на чалгата няма да бъде срутен, изключително откакто от компанията си потеглиха Деси Слава (за втори път), Андреа, Кали, Малина, Есил Дюран, Нелина, Константин и други. Една от първите, които дадоха този образец бе Камелия. Въпреки прогнозите, че това ще е пагубно за кариерата й, все още русокоската продължава да опровергава "провала си ". Българската икона в сръбската музика - Рени пък бе първата, която го направи. Още през 2005 година тя си потегли от "Пайнер " и то с огромни кавги и разкрития за употребата на артистите там.

През този месец и друга огромна вест озари кариерата на звездата. Тя стана част от менторското жури на идния нов сезон на "Гласът на България ", за което HotNews ви заяви още веднъж първи. В продукцията, брюнетката ще е в комплект с Любо Киров, Дара и Иван Лечев, който е единственият детайл, напомнящ за старите издания на музикалното риалити.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР