Нова година, нов късмет! А защо не и нови навици,

...
Нова година, нов късмет! А защо не и нови навици,
Коментари Харесай

10 неща, които трябва да започнем да правим за себе си през новата година

Нова година, нов шанс! А за какво не и нови привички, с които да израснем като персони, да станем по-добри хора и експерти, да подобрим връзката с най-близките си хора?

За задачата не са ни нужни съществени дейности, а дребни стъпки, които водят до огромна смяна. Ето кои са дребните неща, които би трябвало да стартираме да вършим за себе си през новата година.

1. За обществените мрежи

Откажете се от всички сметки в Instagram и другари във Фейсбук, които ви карат да се чувствате зле. Прекратете абонамента си за всички електронни бюлетини с случайни нелепости, които се демонстрират във входящата ви поща, макар че не помните да сте се записали за тях.

2. За детето в нас

Оцветявайте. Книгите за оцветяване за възрастни стават все по-популярни, тъй като са невероятни (да, това е субективно, само че ще бъдете изумени от това какъв брой спокойни можете да се почувствате, до момента в който оцветявате красива и комплицирана картина с цветни моливи).

3. За свободното време

Отделете време, с цел да седнете сами и да помълчите. Планирайте деня си. Използвайте самото време за медитация, четене, дишане, къпане или, в случай че сте в действителност изтощени, да си поспите.

A post shared by FASHION

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР