Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална телевизия ще излъчат

...
Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална телевизия ще излъчат
Коментари Харесай

Евро 2024 ще се излъчва по БНТ и Нова

Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална телевизия ще излъчат взаимно Евро 2024. Това оповестиха двете малките екрани в взаимно изказване. Европейското състезание по футбол ще се организира в Германия от 14 юни до 14 юли 2024 година.

Всички мачове от шампионата ще бъдат разпределени наедно сред Нова и Българска национална телевизия. Те по едно и също време ще излъчат откриващия дуел, който ще се организира на 14 юни 2024 година на стадион „ Алианц Арена “ в Мюнхен, финала на „ Олимпиащадион “ в Берлин на 14 юли 2024 година, както и един дуел от груповата фаза. Така всеки от сътрудниците ще предложи на феновете лъчение онлайн на 27 мача. Подобна беше схемата за последното Световно състезание и за последни две Европейски.

„ Горди сме, че Нова Броудкастинг Груп се наложи като дома на огромния спорт с първокласно и разнообразно спортно наличие. Искаме да осигурим на нашите фенове качествено преживяване и ще използваме целия капацитет, който имаме като медийна група, с цел да го реализираме “, съобщи основният изпълнителен шеф на НБГ Стефана Здравкова.

„ За Българска национална телевизия е значимо да дава на феновете опцията да гледат най-големите футболни шампионати в ефира на публичната телевизия. Това е традиция, която продължава към този момент от съвсем 60 години. Надявам се и през идната година футболната публика да бъде задоволена от продукта, който ще предложим. Трайното ни партньорство с Нова Броудкастинг Груп от няколко години дава опция на феновете на най-великата игра да изживеят един месец, изпълнен с доста страсти дружно с най-големите тимове в Европа “, сподели генералният шеф на Българска национална телевизия.

Жребият за груповата фаза на Евро 2024 ще бъде теглен на следващия ден в Хамбург от 19:00 часа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР