Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет продължават ползотворното си

...
Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет продължават ползотворното си
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет обявяват конкурс за студентско телевизионно предаване

Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет не престават ползотворното си съдействие с поредна взаимна самодейност – конкурс за студентско телевизионно предаване. Водени от убеждението, че младежите са най-ценният капитал на всяко общество, водещата медийна и софтуерна компания, в партньорство с Нов български университет, дава професионален късмет на студентите в университета. Отличеният ефирен план ще започва през пролетния ефирен сезон на осведомителния канал NOVA NEWS.

Конкурсът бе разгласен на особено събитие от основния изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова и изпълнителния шеф на Нов български университет доктор Георги Текев. В него присъединяване взеха и одобрените телевизионни публицисти и водещи на NOVA Мира Иванова, Виктор Николаев и Николай Дойнов, които описаха на студентите от Нов български университет за първите стъпки в кариерите си. За да завоюват надпреварата, претендентите ще би трябвало да дават приключени концепции за седмично телевизионно студентско предаване с дълготрайност от 23 минути. Поредицата няма жанрови ограничавания, като всички студенти от Нов български университет могат да се включат в състезанието.

„ Нова Броудкастинг Груп има 28-годишна история, която се отличава с бурно развиване и впечатляващ прогрес – от дребна районна телевизия съумява да се трансформира в медиен и софтуерен водач. Това, което ни прави разнообразни, са смелостта и стремежът ни към иновативност. Именно тези качества ще търсим в студентите на Нов български университет – надяваме се да уловите този късмет и да извършите сериозна крачка по пътя на вашето професионално развиване, дружно с нас. Нужни са креативност, умеене за екипна работа, тъй като в малкия екран това е належащо изискване, както и храброст да реализирате плана си “– съобщи Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

„ Много съм благополучен, че се реализира тази среща, и за това, че сме събрали две нови институции - NOVA и Нов български университет. Винаги съм си казвал, че би трябвало нещо да създадем с NOVA, тъй като сме нови институции в този смисъл, че непрекъснато нещо се трансформира и вървим напред. И ето, получихме тази покана от госпожа Здравкова, за което доста благодаря. Надявам се това да бъде един прекрасен план. Този Радио-телевизионен център, в който се намираме, беше планиран по мое гледище, не просто да бъде един високотехнологичен център, в който студентите да учат и да се срещат със своите преподаватели, както си му е редът в един университет, само че и най-много това да бъде развъдник за студентски планове, точно с представители на бизнеса и медиите. Така че, за мен това е една осъществена фантазия “, показа доктор Георги Текев, изпълнителен шеф на Нов български университет.

Срокът за подаване на концепции за телевизионно предаване на студентите от Нов български университет е от 1 до 10 декември. Селекцията на концепции за поредицата продължава до 20 декември, а срокът за правене на пилотен епизод е до 10 февруари 2023 година Кой ще бъде огромният победител, чийто план ще бъде осъществен, ще стане ясно на 20 февруари 2023 година

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от United Media, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group. Нова Броудкастинг Груп се развива извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, цифрови платформи, уеб страници и печатни медии. Политематичният ефирен канал NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията. „ NOVA поддържа българските филми “ е дълготрайна тактика за развиване на качествени кино продукции на всички платформи – телевизия, кино, интернет. Зад посланието “Довери се на опита ” стоят одобрени публицисти с задачата да осведомят обективно. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати в света. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA XTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.

Информация за NOVA NEWS

NOVA NEWS е информативен ефирен канал на Нова Броудкастинг груп с 24-часово осведомително покритие. Той служи като насочна точка в моменти на настоящи събития с изключителни включвания непосредствено от най-горещите точки. Зрителите имат опция да наблюдават значимите локални, национални, европейски и международни тематики от деня с вести на всеки кръговиден час. В програмата на NOVA NEWS са включени още публицистични излъчвания, както и директните предавания на значими за обществото стопански, политически, обществени и културни събития.

Информация за Нов български университет

Нов български университет е основан на 18 септември 1991 година с решение на Великото национално заседание.  Мисията на Нов български университет като самостоятелна демократична академична институция е да бъде насочен към своите студенти като построява предприемчиви, обществено виновни персони, готови за живот в изискванията на модерна демократична България, обединена Европа и глобализиращия се свят. Целта на Нов български университет е да способства за напредъка на университетското обучение посредством налично интердисциплинарно и профилирано образование, и научни проучвания по интернационалните стандарти, както и да слага в работа на обществото своя научен капацитет и да реагира на обществените и икономическите промени като взе участие в тях със свои планове. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР