Нова битка от войната между рапърите от Скандал и Гери-Никол

...
Нова битка от войната между рапърите от Скандал и Гери-Никол
Коментари Харесай

Скандау Пак Се Гаврят С Гери-Никол

Нова борба от войната сред рапърите от „ Скандал ” и Гери-Никол се развихри, откакто момчетата пуснаха нова ария.

Тя носи името на огромния строител от Възраждането Кольо Фичето, само че в действителност е страшна подигравка с яката дупара. “Минах през доста, мога да кажа. Тя е момичето! Аз върша топлата връзка, тя прави моста на Кольо Фичето”, пеят Йонислав Йотов-Тото и Лъчо.

Според почитателите на рап дуета, репликата “Задника в Мексико” се отнася точно за надарената варненка, която не спря да се хвали месец наред с почивката си в страната. Именно от там стартира и войната, откакто Тото наплю песента на Гери-Никол „ Шефе, шефе ” и я дефинира като китайска реплика на рап изпълнителката Карди Би. Гери-Никол не му остана длъжна, назова го Юдислав-по прилика с предалия Христос Юда и го дефинира като презрян, написа Hotnews.bg.

„ Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, до момента в който аз групирам загар в Мексико! “, продължи раздора в инстаграм профила си Гери-Никол. От своя страна той я затапи с нов пост на стената си във Facebook: „ Тихо, че тати не си е платил “, имайки поради финансовите благоприятни условия на родителите на певицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР