НОВА Ако ми се извини, съм готов да му стана приятел".

...
НОВА
Ако ми се извини, съм готов да му стана приятел".
Коментари Харесай

Момчето, пребито от футболиста Нгуен: Готов съм да бъда приятел с него

НОВА " Ако ми се извини, съм подготвен да му стана другар ". Това сподели Илия Стоянов - момчето, пребито пред дискотека в Бургас, за нападателя си - футболиста Радостин Нгуен.

На 11 февруари 22-годишният Радостин нанесъл три удара в лицето на Илия без никаква причина. По това време потърпевшият просто чакал такси пред заведението.
" Радостин е бил сърдит, тъй като и него са го блъснали вътре ", сподели Илия за " Здравей, България ".

Още на идващия ден, дружно с татко си, Илия подал тъжба в полицията. Към нея било приложено и здравно удостоверение. От Министерство на вътрешните работи реагирали с образуването на произвеждане за лека телесна щета, защото в началото потърпевшият бил в устойчиво положение, с не изключително мощни болки в носа.

След близо седмица обаче здравето на Илия внезапно се влошило. Започнало съществено кървене. Момчето е оперирано по неотложност, а съучениците му проведоха незабавна кръводарителска акция, с която избавиха живота му.

Негативният процес на събитията е довел и до промени в следствието, сподели представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас Цветелина Рандева. Вече се води досъдебно произвеждане не за лека, а за междинна телесна щета.

Радостин Нгуен предложил на фамилията на Илия да ги компенсира финансово за претърпяното. Те обаче отказали. Със сълзи на очи, майката на Илия - Руска, сподели, че Радостин и околните му даже не са се поинтересували от положението на Илия през последните седмици.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР