Нов Владо, но не Кузов, драпа за власт. Казичене скочи

...
Нов Владо, но не Кузов, драпа за власт. Казичене скочи
Коментари Харесай

Нов Владо, но не Кузов: Кандидат-депутат от „Демократична България” дърпал момченца

Нов Владо, само че не Кузов, драпа за власт. Казичене скочи на протест против общинския консултант и претендент за народен представител от „ Демократична България ” Владислав Панчев Панев с обвиняването, че милионерът дърпал момченца за платена обич, разкриха очевидци на гнусотиите пред hotarena.net.



Хората са толкоз изплашени, че цяло Казичене е облепено с плакати като този, удостовери пред наш кореспондент един от локалните водачи - Георги Янков - Жоро Черния.

 „ Няколко случая имаме на майки, които описват, че тоя Владо Панев желал от тях да му водят малолетните си синове ”, разкри гневният ромски водач.



И дава образец – мераклията за власт имал мръснишки мераци към 17-годишния Трайчо Величков Трайков от Казичене. Нерезът упорито канел момчето да му върви на посетители. Последната „ оферта ” е дадена на 12 януари, изясни Жоро Черния.

Владо Панев стигнал до такава степен, че дал 50 лв. на жена от квартала - Ани, с цел да пристигна дружно с 12-годишното си момче в определен от него хотел. Когато се появят, милионерът заречен, че ще ѝ даде още пари. Панев даже я разпитвал какъв брой деца има в фамилията. Ани, обаче, взела парите, само че не се появила на срещата идващия ден.

„ Много от локалните се обърнаха към мен за помощ, с цел да ги отърва от това страшилище. Няма да оставим нещата по този начин, на тоя перверзен „ демократ ” ще му се види тясна София ”, закани се ромският необут.

Проверката на hotarena.net сподели, че общинарят Владислав Панев е съпредседател на Зелено придвижване и е измежду най-богатите в Столичния общински съвет.

Това демонстрират декларациите, подадени от кметове, заместник-кметове и общинари, оповестени предишния март на уеб страницата на КПКОНПИ.

Като част от синьо-червено-зелената коалиция „ Демократична България “, партията на еколозите вкара няколко души в Столичния общински съвет на локалните избори през 2019 година В обединяването са още ДСБ на Атанас Атанасов и " Да България " на Христо Иванов.

„ Зелените “ са известни с това, че през последните 15 години стопират основни капиталови планове за милиарди.

В същото време техният съпредседател, апетитен като фен на детска плът – Владо Панев, заявява пред КПКОНПИ забележително положение.

„ Зеленият ” има апартамент 85 кв. м. в холандския град Тилбург на стойност 356 935 лева

Панев има и 4 жилището в София. Отделно от това е заявил акции и дялове за 2 882 792 лева От 2006 година Владо Панев има и финансова компания.



„ Екологът “ е някогашен чиновник на Иво Прокопиев. Преди време той ненадейно стана ръководител на Зелено придвижване, откакто за поста бяха спрягани Тома Белев, Андрей Ковачев, Петко Ковачев, Петко Цветков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР