Нов ухажор усилено преследва дизайнерката Миглена Каканашева- . Маститият бизнесмен,

...
Нов ухажор усилено преследва дизайнерката Миглена Каканашева- . Маститият бизнесмен,
Коментари Харесай

Бивш на Мария се натиска на Мегз! Ето кой е той:


Нов любовник интензивно преследва дизайнерката Миглена Каканашева-. Маститият предприемач, който е хвърлил око на моделиерката, е бивше гадже на врагинята й от „ Вип Брадър “ – Мария.

Става въпрос за известния производител на месо от Стара Загора Ангел Тенев, именуван още Свинаря. Доскоро той имаше връзка с фолк певицата Мария, само че двамата се разделили преди месец, тъй като тя си харесала различен.

Ангел Тенев обаче незабавно си намерил нова дама на сърцето – чудатата дизайнерка Мегз. Той я засипвал с предложения да посети някой от чутовните му купони в Стара Загора. Но към този момент тя ги пренебрегнала. Бизнесменът обаче не се отказвал елементарно. Редовно изпращал цветя или пък скъпи дарове на Мегз с вярата най- след това да откликне на ухажването му.

Дизайнерката държи в цялостна загадка персоналния си живот. Веднъж споделя, че си има сериозен другар. Друг път се оплаква, че няма мъж в живота й и в никакъв случай не е била влюбена. Кое е истина, кое – неистина, при Мегз в никакъв случай не се знае.

Въпреки че към този момент е минал 60- те, Ангел Тенев е любим на златотърсачките и фолк певиците. Освен че е приказно богат, той е и доста великодушен. Той заплати последните 2-3 видеоклипа на към този момент някогашната си другарка Мария, които бяха извънредно скъпи. При това, единият беше сниман в Сицилия. Бизнесменът заплати и хонорара на Криско, с цел да напише две песни за фолкаджийката.
Говори се обаче, че Тенев спипал Мара Отварачката да тъче на още два- три стана. Затова побързал да я разкара. Но фолкаджийката бързо си намерила нов спонсор – милионерския наследник Илиян Цанев.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР