Нов удар: Басейн помпа с 200 лв. почивката на Великден.

...
Нов удар: Басейн помпа с 200 лв. почивката на Великден.
Коментари Харесай

Нов удар: Басейн помпа с 200 лв. почивката на Великден


Нов удар: Басейн помпа с 200 лева почивката на Великден. Велинград бие Санторини по цени, най-тънката оферта е за Банско – 180 лева за 3 дни. Поне 200 лв. от горната страна пригответе, в случай че желаете да се насладите на басейн и джакузи по Великден.
180 лв. за три нощувки в тризвезден хотел в Банско е най-тънката оферта за празнуване на Възкресение, което тази година се пада на 5 май. Това сподели инспекция на „ Телеграф “ в уеб сайтове за групово извършване на покупки.

Освен нощувките цената включва закуски, вечери с двустепенно меню и празничен великденски обяд с агнешко, дроб сарма, зелена салата с яйце, козунак, боядисани яйца и чаша вино.

Офертите на множеството места за настаняване включват същите неща. Но в случай че хотелът има и  басейн и СПА зона с джакузи, парна баня и сауна, цената е с най-малко 200 лв. от горната страна.

За пет звезди в Боровец пригответе сред 369 и 438 лв. на човек според от това дали наемате стая, апартамент или мезонет. Хотелът предлага отопляем вътрешен басейн с пречистена вода посредством солна електролиза, фитнес, сауна, арома парна баня, вани за масаж на стъпалата и така нататък С предварителна поръчка на рецепцията пък е обезпечен проведен трансфер до църковен храм с празнична литургия в Самоков.

Подобни са цените и за Хисаря. Срещу 349 лева на човек получаваме три нощувки със закуски и вечери и празнична вечеря на 5 май с DJ. Гостите могат да употребяват вътрешен минерален басейн, минерално джакузи, финландска сауна.

СПА в четиризвезден хотел в Сърбия на Великден пък ще ни коства 495 лв. на човек. Срещу сумата получаваме 3 нощувки със закуски и вечери и достъп до 8 басейна с минерална вода, сауни, солна стая, топла пещера и така нататък Офертата не включва превоз.

В нета могат да се намерят и доста преференциални оферти за Турция. В петзвезден СПА хотел на брега на морето в Кушадасъ пет нощувки на база ултра ол инклузив ще ни костват 660 лв. на човек. Офертата включва и превоз с рейс. В пакета обаче не е включен празничен обяд с агнешко и великденска салата за разлика от предложенията за България.

Хотелите във Велинград още веднъж водят по високи цени. Три нощувки със закуски, вечери и празничен обяд в петзвезден СПА хотел излизат от 1559 до 1829 лв. за двама. Това прави надлежно 780 и 915 лв. за един човек. Цената е толкоз висока и поради плануванаъа празнична стратегия с родни звезди.

Горе-долу толкоз ще ни коства празнуването на Великден в Санторини в 4-звезден СПА хотел, единствено че в цената е включен и самолетен билет, както и посещаване на настоящия вулкан Неа Камени с нанагорнище до кратера му.

Иначе по-бюджетните оферти за Гърция са за Халкидики и Александруполис и се въртят към 300-360 лв..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР