Нов турски клуб иска нападателя на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен.

...
Нов турски клуб иска нападателя на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен.
Коментари Харесай

Още един турски клуб напира за Карагарен

Нов турски клуб желае нападателя на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен. Според авторитетния Milliyet 27-годшният асеновградчанин влиза в проектите на втородивизионния Алтай. В отбора са се спрели на Карагарен, тъй като може да играе и по крилото и с оглед финансовата рецесия може да го вземат за по-малко пари.

От друга страна е информацията на Ajansspor, който неотдавна написа за интерес от Хатайспор, където играе Страхил Попов, и Акхисарспор. И тези два тима играят във второто равнище на турския футбол.  Два клуба от Турция с интерес към национал на Локо (Пд)
И двете издания означават, че голям плюс за Карагарен е фактът, че той приказва турски език. Така през лятото се обрисува сериозна борба за подписа на футболиста, който през есента дебютира за националния тим на България.

Хатайспор заемаше първото място в класирането преди прекъсването на шампионата в турската втора дивизия поради пандемията от ковид. Неговият актив е от 53 точки, на шест пред втория Ерзурумспор. Акхисар е пети с 45 точки, а Алтай е седми с 43 т. Там неотдавна игра Иван Иванов. За Суперлигата се класират първите два тима, а отборите от трето до шесто място играят плейоф за промоция.

" Тема Спорт " Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР