Нов тежък пътен инцидент е станал в Пловдивско, научи GlasNews.bg.Жена

...
Нов тежък пътен инцидент е станал в Пловдивско, научи GlasNews.bg.Жена
Коментари Харесай

Кола по таван затвори пътя Карлово - Баня * СНИМКА

Нов тежък пътен случай е станал в Пловдивско, научи GlasNews.bg.

Жена е тежко потърпевша при злополука, станала преди минути на изхода на Карлово. Тя е откарана в Пловдивска болница за обзор и е пътувала в един от колите. Все още не е известно какво е положението й, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал сред три автомобила. В единият от тях е пътувало дете, което не е потърпевшо, другите пасажери са в положително положение.

По първични данни единият автомобил се е блъснал откъм гърба в този пред него, а третият евентуално, с цел да избегне конфликта е подхванал маневра и е изхвърчал от пътното платно.

Работата по случая продължава. В момента пътят Карлово- Пловдив е затворен. За регионалния град няма обходен маршрут, защото секторът Васил Левски - Баня също е затворен, тъй като се прави ремонт.

Припомняме, че по-рано през днешния ден по-рано през днешния ден на същия път джип и рейс, пренасящ възпитаници, се блъснаха. „ Гранд Чероки ” подхванал противоположен завой и лишил преимуществото на рейс „ Фолксваген Крафтър ”, в който пътували седмокласници от пловдивско учебно заведение за екскурзия в посока Карлово.

В болница бяха откарани едно дете и учителка. Те са в положително положение и са контактни. Лекарите организират проучвания, с цел да се уверят в положението им.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР