Нов СРС запис разкрива пикантни подробности около сексскандала между кандидат-футболната

...
Нов СРС запис разкрива пикантни подробности около сексскандала между кандидат-футболната
Коментари Харесай

Сексскандалът в родния футбол се разраства

Нов СРС запис разкрива пикантни детайлности към сексскандала сред кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова и регионалния началник БФС в Монтана – Ангел Стоянов.

„ Нямам информация да е завеждано дело, никой не ме е викал да давам показания. Освен че той е отхвърлен краткотрайно, друго развиване няма, само че и това не е напълно правилно, тъй като той продължава да извършва своята служба. Ще заведа дело против него, с цел да потърся правдивост. Сезирала съм етичните комисии на ФИФА и УЕФА и ще действаме на интернационално равнище, тъй като тук няма никакво развиване “, съобщи Теодора в ефира на телевизия BiT.

Семейството сподели нови видео записи, направени, както по време на курса за съдийство през февруари месец тази година, по този начин и малко преди сексскандала да ескалира. Освен това нескрито излязоха и документи, които потвърждават финансови измами, осъществени от Ангел Стоянов.

Участие по тематиката взе и делегатът към БФС от Монтана Пантелей Младенов, който също направи притеснителни разкрития по адрес на Ангел Стоянов.

„ Той влияе на неговите подчинени и тях ги е боязън да заемат позиция. Отстранен e, само че има опция да влиза и излиза от кабинета си с документи, по този начин нещата ще бъдат потулени “, уточни брачният партньор на Теодора.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР