Нов случай на убити кучета. Този път жертвите са в

...
Нов случай на убити кучета. Този път жертвите са в
Коментари Харесай

Отново отровени и убити кучета в Благоевград

Нов случай на убити кучета. Този път жертвите са в Благоевград. Граждани сигнализират, че натровено бездомно куче било намерено пред блок в ж.к. " Орлова чука ". Друго животно било открито мъртво и натикано в чувал, съобщава 
Прочетете още
" Взеха живота му по същия метод, както и на мъртвите ни животни преди седем месеца ", споделя за отровеното животно Веселина Д. В мрежата тя разгласява и фотоси на откритите трупове.

" Случаите са сходни и имаме индикации, че са едни и същи причинителите! ", добавя тя.

Жената споделя, че по случая е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи. Тя споделя, че живее в боязън от нови похищения. Веселина споделя, че кучето, което било намерено мъртво в чувал, било изчезнало от две седмици. Жената добавя, че други две животни са в неопределеност.

Вижте описа на Веселина Д., оповестен без интервенция:

Приятели, черната смъртоносна серия в ж.к. " Орлова чука ", Благоевград продължава! Днес отровиха следващото кученце пред блок 209. Куче, което живее в близост към 10 години! Взеха живота му по същия метод, както и на мъртвите ни животни преди седем месеца, на които е отдадена тази група! На тази дата бяха отровени и те!

Най-доброто и ярко, добродушно животинче Муца си отиде през днешния ден от ръката на палач! Случаите са сходни и имаме индикации, че са едни и същи причинителите! Първото следствие още не е завършило, а към този момент имаме рецидив! Подаден е сигнал и са подхванати ограничения, ще има следствие, само че желая да изкажа болката, която изживяваме, страха, в който живеем!

Не е обикновено! Мъката е голяма...И това не е всичко... Труповете са два...кучето в чувала е също наше...преди две седмици изчезна и го търсихме под дърво и камък...било е на вятъра, през днешния ден намерихме и обичаната ни Вики, убита, натипкана в чувал и изхвърлена в шубраци! Прекрасен лабрадор, добра и кротка!

Имаме съмнение кой е килърът и на нея, и ще се борим за отмъщение! И още нещо...търсим и още две, които са в неопределеност и допускаме, че имат същата орис! Някаква заплаха тегне над този блок, някакви изроди раздават правораздаване без причина и разрушават сърцата ни! Много страдаме...потопени сме в черното, трансфораха блока ни в гробище, нямаме покой...! Обичаме ви доста, благи мъртви животни! Моля за шерване, другари!

Припомняме, че казусът с бездомните кучета в града докара и до рискова обстановка. В средата на февруари 6 животни нападнаха артист в града. Инцидентът стана пред ред постройката на Съдебната палата. Случаят не е и единствен. Към 15 февруари били подадени 62 са сигналите за набези от бездомни кучета от началото на годината в община Благоевград.

За страдание незнайни прибягват и до безчинство, разпръсвайки отрова за животни, която може да се окаже рискова и за жители. В града към този момент има случаи на отровени животни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР