Нов случай на агресия на пътя - шофьор нападна жена,

...
Нов случай на агресия на пътя - шофьор нападна жена,
Коментари Харесай

„Ще ти разбия главата, ще те убия“: Заплахи и агресия на пътя срещу жена

Нов случай на експанзия на пътя - водач атакува жена, наскърбява я с неприлични думи , след което счупи страничните огледала на автомобила ѝ. Хулиганските дейности са осъществени в Пловдив. Потърпевшата е съумяла да снима случката, показва.

  „ Правех позволен ляв завой на зелен светофар. След като завих, той ме изпревари, засече ме и спря пред мен. Слезе от колата, опита се да ме удари. Крещеше Ще ти разбия главата, ще те убия ”. Спряха към 20 коли, никой не слезе да ми помогне. Пътувах с моя другарка в колата. В автомобила на мъжа имаше жена, несъмнено е брачната половинка му ”, описа пострадалата Албена Чавдарова.

Тя разясни, че няма каско, а колата ѝ е необичаен модел и не знае дали ще успее да поправи счупените огледала.

Агресивният водач е арестуван за 72 часа, повдигнато му е обвиняване, оповестиха от прокуратурата. Той ще бъде съден по бързото произвеждане за безчинство. Престъплението е осъществено с изключителна смелост и цинизъм. Грози го до 5 години затвор, допълват от обвиняването.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че мъжът има и остаряло нарушение, обвързвано с увреждане на непознато имущество. Очаква се в събота прокуратурата да изиска непрекъснатото му задържане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР