Нов скандален случай с дете зад волана. Този път водач

...
Нов скандален случай с дете зад волана. Този път водач
Коментари Харесай

Нов скандален случай: Дете зад волана на автобус в Пловдив

Нов абсурден случай с дете зад кормилото. Този път лидер на рейс от градския превоз в Пловдив дал на невръстното момче да кара дружно с него в час пик. Абсурдната обстановка е снимана с телефон от възпитаник, който се возил в автобуса. Полицията ревизира случая.

Иван се качил в рейс номер 10 малко след 18 часа в жилищен регион " Тракия ".

" Видях по какъв начин малко момче е в скута на водача и държи кормилото и ръководи транспортното средство ", споделя Иван.

От видеото се вижда, че детето е на забележима възраст 5-6 години. Според описа на Иван момченцето е управлявало рейса сред 5 и 10 минути в регион с две учебни заведения и многолюден детски парк.

" Имаше други хора в рейса, по тази причина взех решение да фотографирам, тъй като не е редно това да се случва, тъй като има хора, дава отговор се за човешки животи, може да стане проблем, да стане злополука, тъй като детето не е огромен човек и не може да се оправи с рейса ", добави Иван.

От компанията транспортьор, чийто чиновник е водачът, разясниха за Българска национална телевизия, че ще уволнят лидера, откакто по GPS открият кой е бил на промяна в този ден. От Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " разясняват, че сходно държание е неприемливо, само че те не могат да наложат санкции.

" Ние не можем да сакнционираме по закона за придвижването по пътищата рейс, чакаме контрoлните органи да се свържат с нас, с цел да получат информацията, която можем да им дадем, само че тя дали ще бъде задоволителна, с цел да си получи лидера наказването това ние не можем да кажем, тъй като въпреки всичко има клип, очевидци ", сподели още Юлиян Бейнов от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ".

Иван е подготвен да свидетелства, тъй като не трябва сходни случаи да се трансформират в процедура.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР