Нов скандал се заформя в светските среди след като половинката

...
Нов скандал се заформя в светските среди след като половинката
Коментари Харесай

Страшен скандал! Мъжът на Джулиана Гани скочи на звезда от Ф...

Нов скандал се заформя в светските среди откакто половинката на Джулиана Гани - Илиян Найденов упрекна Сами Хоснни, че е лъжец.

Двамата мачовци са във война от няколко месеца, а мотив за омразата е това, че участникът във " Фермата " обществено оплю звездната двойка.

Найденов, с цел да отвърне на удара се е разровил в живота на треньора на Криско, с цел да покаже, че Хоснни няма нужното обучение. Или най-малко не е показал такова, макар че е приканван неведнъж да го направи.

Както е известно, Сами се показва за сполучлив диетолог и фитнес треньор. За разлика от него индивидът до Гани има дипломи, с който може да практикува всеки от занаятите си.

Разследването на половинката на Малката Джулка демонстрира, че в действителност Хоснни въобще не би трябвало да прави хранителни режими, защото към този момент не е посочил на никое място да има нужната подготовка.

До тези изводи доближава брачният партньор на Гани след куп срещи с юристи.

" Едно лице, което твърди, че е диетолог, без да има нужната подготовка, т.е. да има обучение, е наказуемо. Наказва се със затвор до една година. Това ми сподели юрист, откакто му обясних проблема със Сами. Подал съм тъжба до районния съд да му бъде стартирана инспекция. Ако се окаже, че няма квалификацията, следствията са ясни ", е споделил половинката на Гани пред " България Днес ".

Найденов не стопира дотук. Той се заравя още по-назад в предишното на треньора на Криско.

По времето, когато Сами влиза във " Фермата ", той изяснява във визитката си какъв брой сполучлив предприемач е и по какъв начин доста хора му заплащат добре, с цел да получават препоръки за техните бизнеси.

" Порових се много за този човек - споделя Илиян. - Върнах лентата доста обратно. Правих изследвания по всички вероятни канали. Вярно е, че има компания. Но в нея няма декларирани никакви доходи в този интервал, когато се бие в гърдите какъв брой е съумял. Което ме навежда на мисълта, че тя е просто фиктивна. И до през днешния ден той еднолично не ръководи нищо. Има дял във компанията, където има още двама съдружници. Не имам вяра човек, който има сполучлив бизнес, да дели облагата си с други хора. Не е рентабилно, нали? Това ме навежда на мисълта, че Сами е може би подставено лице. И нищо не е негово ", споделя Найденов.

Сами е й показан като 10-кратен републикански първенец по кикбокс. Оказва се, че такава информация на никое място не попада.

" За неговата кариера като войник няма съвсем нищо. Успях да намеря едвам две негови срещи. Уви, в тях той все е на губещата страна. Не знам. Ако си първенец 10 пъти, все ще има нещо за теб ", споделя още Найденов.

Илиян изобличава Сами и в активността му като фитнес треньор. Той се допитва до гуруто в тази сфера - Благой Ангелов, който има куп трофеи, а е подготвял редица родни спортисти.

" Техниката му е неверна. Ако някой имитира едно към едно упражненията, който той демонстрира, индивидът може да се нарани. Това ми сподели Благой, откакто видя по какъв начин Сами организира тренировките си ", добави още Найденов.

Сами Хоснни е потърсен за коментар, само че не е поискал да приказва по темата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР