Нов протест срещу високите цени на горивата, ниските доходи и

...
Нов протест срещу високите цени на горивата, ниските доходи и
Коментари Харесай

Пазарджик пак пламва в протести довечера

Нов митинг против високите цени на горивата, ниските приходи и бедността на елементарните българи следва довечера в Пазарджик, оповестиха уредниците. Те ще се съберат от 18,30 часа на битака, където ще оставят колите си и ще тръгнат на пешеходно шествие през града. Крайната точка е общината, където ще бъде извършен протест, на който ще повдигнат към този момент познатите от предходни сходни прояви претенции.

Нито едно от тях не е политическо, за следващ път напомня един от основателите – Веселин Енчев. Ние сме елементарни работещи хора и желаеме заслужен живот в страната си. Искаме естествени цени и налози, по-добри заплати, правдивост.

Енчев споделя, че представители на партии настойчиво се пробват да се възползват от митингите, които текат в цялата страна. На места даже техни провокатори са предизвиквали пререкания по време на манифестации. Пазарджиклията прикани съидейниците си освен в нашия град да не се поддават на сходни офанзиви и да продължат както до момента – спокойно и без прекрачване на границите на закона.

Недоволните се заричат да не стопират с митингите, до момента в който не бъдат изпълнени всички техни претенции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР