Нов прокурор, който е назначен на мястото на отстранения Стефан

...
Нов прокурор, който е назначен на мястото на отстранения Стефан
Коментари Харесай

Търсят се нови доказателства по Барселонагейт

Нов прокурор, който е назначен на мястото на отстранения Стефан Христов, е почнал работа по така наречен директория Барселонагейт, като занапред този нов ще се среща с материалите по делото и ще преценя доказателствата за претенции имунитет.

Това изясни в отговор на журналистически въпрос градският прокурор Илиана Кирилова. Тя взе присъединяване в брифинга на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за

Така стана ясно, че може да се чака да се събират и нови доказателства за имунитета на някогашния министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов.
 Година и на час по лъжичка били изпращани на преводач испанските листове от Барселонагейт
Година и на час по лъжичка били изпращани на преводач испанските листове от Барселонагейт

Трима прокурори ще бъдат осъдени поради " делата на трупчета "

След инспекция на Върховна касационна прокуратура и Върховния касационен съд делото е върнато в Софийска градска прокуратура, като водещият прокурор е отхвърлен и е назначен нов. Новият прокурор би трябвало да реши какво би трябвало да бъде осъществено според Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) и дали е належащо да се събират нови доказателства.

Относно арестуваният по сигнал на кмета Иван Портних апелативен прокурор от Варна, Кирилова не даде основна информация, само че изясни, че в случай че се посочат други очевидци, които знаят за взимане на рушвет, ще бъде взето поради в досъдебното произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР