Нов проектозакон на Конгреса на САЩ за налагане на санкции

...
Нов проектозакон на Конгреса на САЩ за налагане на санкции
Коментари Харесай

Втори проект в Конгреса на САЩ предвижда санкции спрямо Русия

Нов проектозакон на Конгреса на Съединени американски щати за налагане на наказания по отношение на Русия включва и името на президента Владимир Путин. Това излиза наяве от, вносител е демократът Грегори Мийкс , ръководител на комитета по външна политика и интернационалните връзки.

Проектозаконът планува продължаването на икономическите наказания и други представители на Русия при положение на офанзива или подриване на украинския суверенитет.

Проектът планува , върху добивната промишленост, върху най-малко три финансови институции, възбрана на всевъзможни транзакции с нов съветски дълг, разширено противопоставяне на съветската дезинформация и кибер интензивността, наказания върху президента Владимир Путин и други представители на управлението на Руската федерация.

Предлага се също да се обезпечи помощ за Украйна за увеличаване на отбранителните й качества и това да стане в интензивен режим на финансиране.

" Продължаващото струпване на съветски войски, както на границата с Украйна , по този начин и в Беларус, е акт на експанзия, който е колкото необмислен, толкоз и обезпокоителен ", написа в претекстовете към законопроекта. В тях макар че се изрича вяра, че дипломацията може да деескалира напрежението на украинската граница,, че " всеки акт, представляващ инвазия на съветската войска в суверенна територия, ще бъде посрещнат със обилни последици ". Мийкс декларира и че Конгресът би трябвало да е подготвен да работи , в случай че президентът Путин продължи провокативното военно струпване по границите на Украйна.
 Съединени американски щати готвят нови наказания за Русия - спонсорирала тероризма
Съединени американски щати готвят нови наказания за Русия - спонсорирала тероризма

Вашингтон: Въоръжените сили в Донбас, подкрепяни от Москва, са задгранична терористична организация

Мийкс внася своя законопроект без да дочака процедурата и гласуването по предходния подобен план, импортиран от демократа Робърт Менендез. Тази форма на законодателна самодейност включва въвеждането на акт, сходен или еднакъв с този, който преглежда другата камара на Конгреса. По този метод законодателите се стремят да обединят напъните си и да ускорят популяризирането на своите начинания.

И двата законопроекта плануват периоди за приемането на глобите при положение на ескалация на обстановката към Украйна . Също по този начин предопределят, че президентът на Съединените щати ще може да анулира въведени към този момент наказания единствено съгласно Комисията по бюджетните заеми на Камарата , където ще е належащо да се удостовери, че няма учредения за ограничаващи ограничения.
 Германия убеждава:
Германия убеждава: " Северен поток 2 " не е обвързван с спора сред Украйна и Русия

Газопроводът не трябвало да бъде въвличан в този конфликт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР