Нов председател и нов управителен съвет бяха избрани днес начело

...
Нов председател и нов управителен съвет бяха избрани днес начело
Коментари Харесай

Федерацията ни по вдигане на тежести има нов председател - Ариф Маджид

Нов ръководител и нов директорски съвет бяха определени през днешния ден отпред на Българска федерация по повдигане на тежести, оповестиха от федерацията. С 24 гласа „ за “ и 5 „ въздържал се “ от 30 присъстващи представители на общо 34 клуба с лиценз, Общото заседание гласоподава доверие за президент на централата да бъде избран Ариф Маджид, който сменя досегашния началник Неделчо Колев.

Форумът гласоподава и промени в Устава на федерацията, които улесняват издигане на претенденти за управата. Решено бе президентът да има предел от най-много два мандата по 5 години всеки. Общото заседание изрече признателност на досегашния началник Неделчо Колев и избра нов директорски съвет в състав: Ариф Маджид, доцент Димитър Димитров, Иван Иванов, Кирил Панайотов, Антон Коджабашев, Радостин Димитров и Живко Архондев. За общоприет секретар бе избран отново доцент Димитър Димитров.

„ Благодаря за доверието, ще направя всичко допустимо с общи старания и с различни доходи българските щанги да запазят реномето си на един от най-успешните родни спортове. Голям фен съм на повдигането на тежести. Самият аз се занимавам и вървя постоянно на фитнес. Нашата компания е огромен шеф и давам обещание, че ще можем да притеглим спонсори, с цел да оказваме помощ със средства за активността на федерацията, “ съобщи новият президент на Българска федерация по повдигане на тежести Ариф Маджид, който е с сполучлив бизнес в световноизвестна верига за хранене, в туризма и в строителството. Маджид насочи открита покана към своя предходник Колев за съдействие в някои действия на ръководството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР