Нов модел за управление на столицата предлага формацията Екипът на

...
Нов модел за управление на столицата предлага формацията Екипът на
Коментари Харесай

Има ли успешна формула за управление на столицата?

Нов модел за ръководство на столицата предлага групировката " Екипът на София ", в която вземат участие над 80 специалисти във всички области, свързани с градската среда. Целта е да се изготви ясна стратегия с график за осъществяване от идващия кмет, който ще бъде определен през есента.

" Голяма част от нашия екип взе участие в изработването на градската тактика и визия за София, а и в общинското дружество " Софияплан ". Този опит ни дава опция да кажем следното: добре конструирана коалиция за изборите се превежда в положително ръководство след изборите. Това е нашата съществена задача: да помогнем на политическите партии и да осъществим тези месеци до локалните избори със съдържателна подготовка за това какво следва след тях ", сподели Жоро Пенчев, член на " Екипът на София ".

Любо Георгиев съобщи, че са разговаряли с " Продължаваме Промяната ", " Демократична България " и " Спаси София ".

" Но основно за нас е разширението на тази коалиция, която да надскочи партийните ядра и да включи дейни цивилен организации, като имам предвид кварталните групи. В последните години София има дейна такава общественост. Ако създадем по-широка коалиция, ще убедим и огромна част от хората, които не гласоподават ", разяснява Любо Георгиев.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР