Нов магазин на ИКЕА ще отвори врати във Варна, съобщи

...
Нов магазин на ИКЕА ще отвори врати във Варна, съобщи
Коментари Харесай

Реален магазин ще замести центъра за поръчки на ИКЕА във Варна

Нов магазин на ИКЕА ще отвори порти във Варна, заяви компанията. Той ще бъде първият магазин с изцяло нов концептуален формат, друг от този на към този момент одобрените търговски обекти на компанията в България и ще предложи по-голяма досегаемост и улеснение за клиентите.

Откриването е планувано за втората половина на 2020 година, а мястото е Delta Planet Mall. Сега там има център за поръчки на шведския мебелен колос.

Магазинът ще бъде планиран по новаторски за локация като търговски център модел, с обща повърхност от 8 хиляди кв.м, от които 5400 кв.м са комерсиалните площи.

Този нов стадий на развиване е част от тактиката на ИКЕА да бъде по-близо до допустимо най-вече хора, осигурявайки им стремежи комфорт и ентусиазъм, изясняват от компанията. " В днешната динамична среда, градската просвета бързо трансформира метода ни на живот. Ние постоянно се водим от желанието да срещнем от ден на ден клиенти по новаторски метод в България, предлагайки им комфортни и съвременни благоприятни условия за домовете им и елементарен достъп до нашите артикули, в композиция с чудесно потребителско прекарване ", показа Николаос Ифантидис, шеф на ИКЕА България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР