Нов контрольор на Комплексен онкологичен център (КОЦ - Пловдив) ще

...
Нов контрольор на Комплексен онкологичен център (КОЦ - Пловдив) ще
Коментари Харесай

Избират нов контрольор на Онкодиспансера

Нов инспектор на Комплексен онкологичен център (КОЦ - Пловдив) ще избира Общинският съвет на сесията, планувана за 29 март.  Договорът с  д-р Марин Кочинков  изтече на 20 март и  зам.-кметът Розалин Петков предлага да не се възобновява, без да изяснява претекстовете. Вместо името на идващия инспектор са оставени точки и съветниците ще вземат решение в придвижване кой да управлява финансите на Онкодиспансера.  Контрольорът ще получава две минимални работни заплати за страната, което прави 1020 лв.. 

И други кадрови въпроси в общинското опазване на здравето ще вземат решение градските старейшини.  Тригодишният мандат на шефката на  ДКЦ-Изток  Стефка Тодорова изтече и тя ще бъде определена за инспектор на същата общинска поликлиника.

Д-р Боян Костов ще ръководи Центъра за кожно-венерически болести три години, откакто завоюва конкурс като единствен претендент. Оценката му  на изпита е 5, 36, при най-малко 4,50.  Договорите на шефовете на общинските лечебни заведения са за период от три години. 

Персоналът на ДКЦ-6  ще се мести от четириетажната постройка на ул. " Любен Каравелов " 5  в постройката на Първа градска болница (МБАЛ " Св. Мина " ) на ул. " Иван Вазов ", както " Марица " писа.  Сградата ще бъде съборена, с цел да се построи многоетажен паркинг. ДКЦ-6 пък става Медицински център, тъй като след преместването няма да има рентген, защото оборудването е остаряло и не може да се демонтира.  Пациентите ще употребяват апаратурата на " Св. Мина ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР