Нов конгрес се задава в българския футбол, на който Борислав

...
Нов конгрес се задава в българския футбол, на който Борислав
Коментари Харесай

ЗАВЕРА: Бойко врътна палачинката – размазва Боби Перуката с помощ от Маджо

Нов конгрес се задава в българския футбол, на който Борислав Михаилов ще бъде безусловно размазан, научи „ Галерия “. Две са фундаменталните промени под повърхността.

Едната е следващото завъртане на Бойко Борисов. Той беше зад Димитър Бербатов, след това се ядоса и се врътна към сегашния началник на Българския футболен съюз Боби Перуката.

Сега към момента настоящият водач на ГЕРБ е минал още веднъж в лагера на „ Еволюцията ”. Основен фактор за това е неговият сътрудник на белот Христо Йовов, с който постоянно вадят тестето в Банкя.

Бившият ас на „ Левски ” навил Борисов да поддържа лагера на Бербо. Бижутера е доста гъст със Стилиян Петров. Йовов евентуално ще получи място на вицепрезидент в БФС.

Реклама

Вече сме обяснявали ролята на Борисов, само че въпреки всичко още един път. Болшинството футболни клубове са общинска благосъстоятелност и кметът взема решение всичко. А множеството кметове в страната са на ГЕРБ. Втората по мощ партия в локалната власт -ДПС, е твърдо на страната на Боби. Основен мотор там беше Камен Костадинов, който се спомина от инфаркт неотдавна.

Пак по наша информация зад Бербатов ще мине с огромно отегчение и „ Славия ”. Босът Венци Стефанов е измежду най-големите бранители на Боби Михайлов, само че търпението му също се изчерпва.

А и е получил позвъняване от основния акционер Младен Михалев-Маджо да бъде подсилен Бербатов. Какви са претекстовете на предприемача и създател на СИК, към момента ревизираме.

Така на процедура Боби Михайлов остава съвсем зарязан в борбата и ще се надява посредством правосъдни хватки да проточва ръководството си оптимално дълго.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР