Нов дом за спокойни и достойни старини ще бъде открит

...
Нов дом за спокойни и достойни старини ще бъде открит
Коментари Харесай

Нов уютен дом за спокойни и достойни старини отваря врати в Симитли

Нов дом за спокойни и почтени старини ще бъде открит през март в кв. Ораново на град Симитли. Бившето бекярско общежитие на тогавашната мина „ Пирин “ е напълно реконструирано и ще се превърни в чисто нов комфортен дом за възрастни хора.

Мястото ще носи името на чудотвореца и „ земен ангел “ Св. Иван Рилски неслучайно. „ При разчистването при започване на ремонтните действия, служащите откриха старинна икона на Св. Иван Рилски и аз незабавно разчетох това като знак, с който би трябвало да се съобразя. Св. Иван Рилски е измежду най-обичаните български светии, директно обвързван с района. Вярвам, че неговата мощ ще бди над хората в това място, което сътворяваме с толкоз мисъл, обич и отдаденост за нашите родители, баби и дядовци “, споделя Петя Маринова, шеф на дома.

ще отвори порти през март и към този момент е разполагаем на хората от града и Югозападна България. Той е с потенциал 61 индивида. Разполага и с необятен двор, който ще се трансформира в хубав парк.

В момента текат последни довършителни работи по обзавеждането на дома.

Мястото ще дава отговор на най-високи стандарти в подкрепящата грижа за възрастни хора. Освен на уютната конюнктура и разнообразната ежедневна стратегия, то ще разчита и на висококвалифициран професионален личен състав. На непрекъснато разположение на хората в дома ще бъде здравно лице, а профилираното здравно обслужване се поема от екипите на частна болница.

„ Всички ние имаме възрастни родственици, които обичаме. Убедени сме, че всички те заслужават почтени и спокойни старини и в нашия дом ще се постараем да им го осигурим “, споделя още Петя Маринова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР