Нов ден, ново предупреждение от страна на лекарите. Този път

...
Нов ден, ново предупреждение от страна на лекарите. Този път
Коментари Харесай

Лекари: Спрете да слагате паста за зъби върху гениталиите си!

Нов ден, ново предизвестие от страна на лекарите. Този път те молят хората да спрат да поставят върху гениталиите си неща, които просто нямат място там.

Така да вземем за пример жена получи изгаряния от втора степен, откакто се опита да „ запари “ влагалището си. Друга реши да постави ексфолианти в него. Съвсем неотдавна пък ви съобщихме за мъж, заврял железни пинцети в пикочния си канал.

А в този момент, наподобява, че хората са почнали да поставят паста за зъби върху своите гениталии. Лекарите предизвестяват, че дамите не би трябвало да я използват за „ стягане “ на влагалището (вероятно по повеля на своите партньори). Потенциалните странични резултати са инфектиране, обрив и даже неплодородие. „ Пастата за зъби има каустичен резултат и е прекомерно абразивна, за д се слага в чувствителен орган като влагалището. Използването ѝ може да унищожи организмите, чиято цел е да защищават този орган от евентуални инфекции “, споделя доктор Олуволе Йусуф пред PM News Nigeria. – Когато влагалището към този момент не може да се защищава единствено, тялото се излага на разнообразни инфекции, които след това могат да унищожат тръбите и да попречат на възможностите за зачеване. “

Мъжете пък от своя страна считат, че когато поставят паста за зъби върху своя пенис, ще забавят еякулацията. Разбира се, не би трябвало да вършиме сходни неща. Пастата за зъби няма да се пребори и с еректилната дисфункция, макар че някои известни клипове в YouTube настояват таман противоположното.

„ Ментовите масла и другите химикали в пастата за зъби, в това число избелващите сътрудници, могат да раздразнят изключително доста сензитивната кожа. Рискувате да предизвикате умерени изгаряния и даже мехури и белези. В никакъв случай не използвайте пастата за зъби като лубрикант “, разяснява медицински специалист пред OZFM.

Разпространен е и митът, съгласно който слагането на паста за зъби във влагалището извършва ролята на противозачатъчно. Не, не е по този начин. Пастата за зъби е просто средство за разчистване на зъбите. Точка.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР