Нов баровски дом има кралят на тв чалгата и татуиран

...
Нов баровски дом има кралят на тв чалгата и татуиран
Коментари Харесай

Мартина издаде Дългия: Пусна снимки на новия им луксозен палат

Нов баровски дом има кралят на тв чалгата и татуиран пишман политик Слави Трифонов. Това разкри последната му публична държанка – Мартина Джорджевич, която му прави компания към този момент 5 години. 25 години по-младата от учиндолеца русокоска разгласява в обществените си мрежи фотография от новата им спалня.

От фотото се вижда, че любовното им гнездо в действителност е къща дворец с големи високи прозорци, двор и висока 2 метра ограда, обрасла с жив плет, пише retro.bg. Мартина обаче не издава повече детайлности за местоположението на резиденцията на Трифонов, която по всяко възможност е или в София, или в околията на столицата.

Скъпарският парцел е следващият в листата на Дългия, който през предходната година съумя да продаде едно от най-луксозните си жилища, а точно гигантския си мезонет на столичния бул. „ България “.

Трифонов се раздели с жилището, което бе обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоар с джакузи, личен фитнес център и персонален асансьор, срещу 4 милиона лв.. Апартаментът разполагаше още с няколко спални, хол колкото четиристайно жилище от 130 кв., помещение за прислуга и балкони с гледка към Витоша.

Едва ли новото имение отстъпва по екстри на мезонета, който мутрочалгарят продаде дружно с цялото си обзавеждане.
Като всяко замогнало се новобогаташ, като се изключи че се движи с защита, той продължава да употребява прислуга, макар че изгората му не работи по негово гледище.

Бившата фитнес инструкторка Мартина живее като примадона, кара първокласни коли като на Трифонов и запълва времето си с шопинг и обиколки по елитните заведения в София.
Та същият този баровец и чака-рака избавител предизборно влиза в ролята на угрижен за бедните и онеправданите, само че защото е елементарен аматьор, няма да получи „ Оскар “.

Ананиев подпука партиите длъжници от черния лист на Слави Трифонов

Министърът на финансите Кирил Ананиев е изпратил писмо до изпълнителния шеф на Националната организация за приходите (НАП) да предприеме дейности по събиране на невърнатите в период надвзети дотации от партиите. Това излиза наяве от известие на Министерство на финансите.

До възстановяването на партийните субсидии се стигна след скандал от лятото на 2019 година. Тогава информация на Министерството на финансите, направена по искане на “Шоуто на Слави ”, сподели, че през 2018 година политическите сили са вземали от бюджета по 13,23 лева вместо избраните по закон 11 лева
Оказа се, че им се преразпределят гласове от участниците във вота, които не са прескочили бариерата за Народното събрание, а даже и недействителните гласове.

Тогавашният финансов министър Владислав Горанов оправда грешката със законови недостатъци. Правителството пък предложи и прокара законопроект, с който всички надвзети в интервала от 26 май 2016 година до 30 април 2019 година пари да бъдат върнати на страната. Срокът за това изтече на 31 януари.

Ето цялото известие на финансовото ведомство:

Министърът на финансите Кирил Ананиев изпрати писмо до изпълнителния шеф на Националната организация за приходите за предприемане на съответните дейности за събиране на дължимите средства от политически партии на съображение § 5, алинея 7 по отношение на алинея 5 и алинея 6 от преходните и заключителни разпореждания на Закона за изменение на Закона за политическите партии (ДВ, бр. 50 от 2019 година, изм., бр. 104 от 2020 г.).

В осъществяване на § 5, алинея 1 и алинея 2 от преходните и заключителните разпореждания на влезлия в действие на 25.06.2019 година Закон за изменение на Закона за политическите партии Министерството на финансите преизчисли годишната държавна дотация, отпусната на политическите партии и обединения за интервала от 26 май 2016 година до влизането в действие на закона. Средствата, които следваше да бъдат възобновени от политическите партии, възлизаха в общ размер на 14 463 706 лв..

Доброволно възобновените средства от политическите партии до посочения в закона период 31 януари 2021 година са в размер на 8 348 824 лева, а възобновените към 31 декември 2020 година суми за сметка на дотацията са в размер на 5 902 887 лв..
Към 1 февруари 2021 година (първият идващ присъствен ден след 31 януари 2021 г.) не са възобновени по сметка на централния бюджет средства в размер на 211 995 лева от следните политически партии:

Политическа партия АТАКА – 30 859 лева
ПП ДСБ (Партия „ Демократи за мощна България “) – 47 078 лева
ПП „ Нова зора ” – 11 689 лева
ПП „ ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ “ – 38 223 лева
ПП „ Земеделски съюз „ Александър Стамболийски ” – 22 784 лева
ПП „ Движение 21 “ – 16 324 лева
ПП „ Глас национален “ – 15 539 лева
ПП „ Земеделски национален съюз “ (ЗНС) – 7779 лева
партия БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ – 4544 лева

Политическа партия „ Български аграрни национален съюз “ – 3393 лева
ПП „ Европейска сигурност и интеграция “ – 3016 лева
ПП „ ЕВРОРОМА “ – 3016 лева
ПП „ Съюз на комунистите в България “ – 3016 лева
ПП „ Средна европейска класа “ – 842 лева
ПП „ Български либерален съюз „ РАДИКАЛИ “ – 1557 лева
ПП „ Съюз на свободните демократи “ – 1557 лева
ПП „ Партия на българските дами “ – 779 лева

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР