Носителят на три титли от "Големия шлем" Стан Вавринка изрази

...
Носителят на три титли от "Големия шлем" Стан Вавринка изрази
Коментари Харесай

Разочарованият Вавринка: Реалността в играта ми е такава

Носителят на три трофеи от "Големия шлем " Стан Вавринка изрази съжалението си от отпадането още в първия кръг на Откритото състезание на Франция. В понеделник 37-годишният швейцарец направи първото си присъединяване в шампионат от Шлема за последните 18 месеца. То завоюва първия сет против френцузина Корентен Муте, само че в последна сметка отстъпи с 6:2, 3:6, 6:7(2), 3:6.

Според Вавринка аргументите се крият в двете интервенции на крайници през предходната година, които лишиха огромна част от времето му за тренировки и подготовка.

"Започнах добре и направих мощен първи сет, само че за жалост изгубих. Разочароващо е, само че действителността в играта ми е такава. Нуждая се от тренировки и доста работа. Играя добре, само че не на нужното равнище за сходни шампионати. На такова място се намирам сега ", сподели на конференцията след дуела Вавринка, който завоюва купата в Париж през 2015 година.

"Ядосвам се не тъй като съпоставям равнището си на игра с това от предишното, а тъй като знам, че можех да направя освен това, само че някои неща просто не се получиха ", сподели още швейцарецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР