Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016 година Радослав

...
Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016 година Радослав
Коментари Харесай

Радо Янков подготви борда за старта в Банско

Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016 година Радослав Янков приготви спортния ръб за стартовете от международната купа, които ще се проведат в събота и неделя в Банско. В програмата са планувани паралелни слаломи за мъже и дами, като в пиринския курорт са пристигнали най-хубавите състезатели в паралелните дисциплини от целия свят.

След извънредно топлото време през последните дни в петък заваля изобилен сняг, само че новата завивка няма да затрудни уредниците. По трасето се работи от 10 дни, а през днешния ден на една от другите писти част от състезателите организираха последните си тренировки.

Тази вечер от 18:15 на централният площад в Банско е формалното разкриване. Състезанието ще бъде намерено от служебния състезателен министър Весела Лечева. Тегленето на стартовите номера е от 18:30 часа.

В събота от 09:00 часа са квалификациите на писта Томба, финалите са от 13 часа, след което ще бъде награждаването на спечелилите.

Това е трето домакинство на стартове по сноуборд за Семеен кодекс в Банско. Тук Радо Янков има победа през февруари 2017 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР