Носителят на Купата на Германия от миналия сезон Айнтрахт (Франкфурт)

...
Носителят на Купата на Германия от миналия сезон Айнтрахт (Франкфурт)
Коментари Харесай

Челси и Айнтрахт решават всичко на реванша

Носителят на Купата на Германия от предишния сезон Айнтрахт (Франкфурт) приключи 1:1 с гостуващия Челси в първия полуфинален мач посред им от Лига Европа. Лука Йович (23) даде задатък на "орлите ", само че Педро (45) изравни за спечелилия от ФА Къп в Англия през предходната година и по този начин всичко ще се взема решение на реванша в Лондон, където "сините " ще имат преимуществото да играят пред своя аудитория и с осъществен гол на непознат терен.

„ Сините “ от Лондон стартираха по-активно, само че последователно „ орлите “ взеха самодейността и материализираха превъзходството си с гол на Лука Йович (23). Сръбският нападател се разписа с глава след центриране на своя съотечественик Филип Костич.

Гостите се съвзеха от шока и пропуски направиха поредно Педро и Вилиан. В 40-ата минута Оливие Жиру отклони красиво с пета към Лофтъс-Чийк, който не съумя да нанесе удар.

Челси въпреки всичко стигна до равнене в края на първата част, когато Вилиан извърши корнер, а Педро (45) насочи удар с левия крайник и опъна мрежата зад Трап за 1:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР