Носителката на титлата Мисис Баба“ Дони Василева най-сетне намери щастието,

...
Носителката на титлата Мисис Баба“ Дони Василева най-сетне намери щастието,
Коментари Харесай

Дим да я няма! Мисис Баба духна в Германия заради новия

Носителката на купата „ Мисис Баба “ Дони Василева най-накрая откри щастието , след шумния бракоразвод с някогашния кмет на Стрелча – Стойно Чачов . Блондинката, която наскоро откри биологичните си родители, се похвали с нов мъж на име Момчил. От дълги години той живее и работи в Германия, детайлност, която накара Василева да си стегне куфарите, написа „ Галерия ”.

Двамата се срещат след абсурда сред Дони и Стойно . Припомняме, че тя разгласява всички известия на ексградоначалника, издаващи систематичните изневери от негова страна . Това предизвика нападки, рецензии и даже обиди от страна на общите им другари, които изрично застанаха зад русокоската. Тя на собствен ред пожела разлъка и бързо се освободи от лъжеца в дома си.

Макар уязвима, Мисис Баба дава още един късмет на любовта . С Момчил се срещат по време на пандемията . Разговорите по телефона прерастват в срещи и дълги разходки.



„ Той е немец от български генезис и живее в Германия и последователно изградихме връзки “, сбито издава тя. Дони и Момчил - композиция изненада на имената даже за тях самите, живеят в Берлин. Това е една от аргументите в последно време русокоската да липсва на огромни събития и тържества , на които обичайно е посетител. Причина за мълчанието по повод  връзката било развиването на брака й с   Чачов .

Виждайки, какво могат да предизвикат хората, даже в най-близкия кръг, тя решила да резервира щастието си в загадка , доверявайки се на клишето, че по този начин ще продължи по-дълго.  „ Предпочитах да оставя връзките ни с Момчил за себе си. Но по този начин или другояче, хората ни виждат на всички места. Ние сме дружно съвсем непрестанно. Започнах да си качвам фотоси в обществените мрежи и към този момент не го укривам “, споделя миската . Под последното си фото, споделено в формалния й профил във Facebook написа: „ Най-хубавото място на света е там, където някой те обича “.



 Въпреки че е надалеч от България, Дони не стопира да развива козметичния си бранд. За последно тя разгласи онлайн игра с печеливши, част от които ще сюрпризира с най-новата си линия – трик, с който цели да усили още повече продажбите на кремовете си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР