Носителката на титлата "Мис Москва 2015" Оксана Войводина и бившият

...
Носителката на титлата "Мис Москва 2015" Оксана Войводина и бившият
Коментари Харесай

"Мис Москва" се разведе с бившия крал на Малайзия след раждането на сина им

Носителката на купата "Мис Москва 2015 " Оксана Войводина и някогашният крал на Малайзия Мохамед V, който абдикира трона в края на 2018 година, публично се разведоха.

Документи за желанието за отменяне на брака пристигнали в съда в Сингапур на 22 юни 2019 година, а на 1 юли излезе публично удостоверение за прекратяването на брачния им съюз, оповестява New Straits Times.

Съпрузите се развеждат два месеца след раждането на сина им и към момента няма информация за аргументите за развода. Двойката издаде "неотменяем " бракоразвод в исляма.

Според неотменимото предписание двойката не може да се ожени наново. Изключение се прави, в случай че дамата се омъжи първо за различен мъж и той или непринудено се разведе с нея, или почине. Тогава някогашният крал при положение на гибел на другия мъж или развода на Войводина с него може да се свърже още веднъж с някогашната си брачна половинка.

Припомняме, че 50-годишният Мохамед станал първият монарх в историята на страната, който абдикира трона - това се случило един месец след сватбата, която се състояла през ноември 2018 година.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР