Носителката на 23 титли от Големия шлем в тениса Серена

...
Носителката на 23 титли от Големия шлем в тениса Серена
Коментари Харесай

Нов отказ от турнир постави под въпрос участието на Серена Уилямс на "Ролан Гарос"

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем в тениса Серена Уилямс се отхвърли от присъединяване в следващ шампионат. Американката няма да играе в Рим идната седмица.

Решението ѝ повдигна въпроса за присъединяване ѝ в наближаващия " Ролан Гарос ". Вторият шампионат от Големия шлем за годината стартира на 27 май.

" Тъжни сме да обявим, че Серена Уилямс - четирикратна шампионка в Рим, се отдръпна. Нямаме самообладание да я забележим още веднъж на алените кортове на " Форо Италико ", може би през 2019 година ", написаха уредниците на италианския шампионат в " Туитър ".

Уилямс, която е на 36 години, дълго беше отвън игра поради бременност, а по-късно и поради процеса по възобновяване ѝ след раждането на щерка ѝ Алексис Олимпия.

Имаше упования американката да се впусне в предизвикателство към отбраната на купата си в Australian Open още през януари. Тогава тя разгласи, че не се усеща задоволително добре готова, с цел да взе участие.

Бившата лидерка в международната класация се завърна на корта в Индиън Уелс, а за последно игра в първия кръг в Маями, където загуби от японката Наоми Осака.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ролан Гарос (328)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР