Носителите на отличията за 2017 г. [ИКЕМ] Компанията Елпром ЕМЗ

...
Носителите на отличията за 2017 г. [ИКЕМ] Компанията Елпром ЕМЗ
Коментари Харесай

Кои са носителите на наградите за електромобилност за 2017 г.

Носителите на оценките за 2017 година

[ИКЕМ] Компанията " Елпром ЕМЗ " от Шабла получи огромната премия " Кубратов меч " за повсеместен принос в областта на електрическата подвижност в България, връчвана от Индустриален клъстер " Електромобили " (ИКЕМ). В понеделник браншовата организация раздаде за седма година обичайните си призове за личностите и сдруженията, които са съдействали в най-голяма степен за насърчаването и популяризирането на електрическата подвижност в България.

Признанието за ръководената от Димитър Арнаудов " Елпром ЕМЗ " е за план на компанията за разработка на цяла гама зарядни станции за електрически транспортни средства, в това число на зарядна станция за бърз заряд - 44 киловата, и развойна активност в тази област.

Отличието за отборен план през 2017 година се присъжда на софийската " Чериът моторс " за реализирането на сполучлив модел за внедряване на електробуси в България и мултиплицирането му в Австрия и Италия.

Победител в категория " Български артикул 2017 " е " Райд Шеър България ", която стои зад въвеждането на услугата за краткосрочно наемане на електрически коли Spark, създаваща опция за понижаване на трафика и стабилно напредване с електрически транспортни средства.

В категория " Бизнес достижения през 2017 година " премията печели " АК Магнит " за повсеместен модел на произвеждане на зелена сила, инсталиране на зарядна станция и нейното ползване за транспортните потребности на компанията.

Признание за приноса си в областта на науката и образованието за миналата година получиха Професионалната гимназия " Велизар Пеев " в Своге, Професионалната гимназия по превоз и енергетика " Хенри Форд " в София, Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство " Пейо К. Яворов " в Гоце Делчев, Висшето транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков " в София, Европейският политехнически университет в Перник и Русенският университет " Ангел Кънчев ". Сред отличените в категорията е и Центърът за професионално образование при Българската стопанска камара. За теоретичен принос към електрическата подвижност самопризнание получават проф. доктор Росен Иванов, доцент доктор Инж. Огнян Манолов и доктор инж. Стефан Апостолов.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР