Носи се мълва, че Христо Балабанов, по-известен с артистичния си

...
Носи се мълва, че Христо Балабанов, по-известен с артистичния си
Коментари Харесай

Кристо се раздели с гаджето си, не искала да...



Носи се мълва, че Христо Балабанов, по-известен с артистичния си псевдоним Кристо, е зарязал младото си гадже Кристина Георгиева.Причината за разлъката била, че хубавицата не желала да го подари с правоприемник поради нежната си възраст, а той бил подготвен да стане баща.

Всеизвестен факт е, че Кристо си пада по млади девойки, които в множеството случаи са ученички. Тези негови увлечения обаче почнали да основават проблеми, защото към този момент е на възраст, в която му се желае да стане баща. Според осведомени това била и една от основните аргументи изпълнителят да се раздели с половинката си Кристина, писа „ ТелеграФ “.

В обществените мрежи хубавицата на всички места е скрила годината си на раждане, само че още при започване на романса им се заприказва, че тя към момента е ученичка или студентка в първи курс, Разликата във възрастта бе забележима за всички и това се забелязваше най-много от споделяните фотоси в Инстаграм. В последно време обаче няма такива и множеството от тях са изтрити от обществените мрежи.

Двамата се срещнаха през 2017 по време на фотоси на клип на артиста. Само че най-вероятно той самичък си е наумил да създадат нещата по този начин, че да наподобява, че са се разделили. Заради ПР и звук.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР