Нощем плачех, макар отстрани всичко да изглеждаше прекрасно Коко е истинската

...
Нощем плачех, макар отстрани всичко да изглеждаше прекрасно
Коко е истинската
Коментари Харесай

Голямата любов на Дългия - Мартина: Слави ме държеше в златна клетка, постоянно бях под контрол

Нощем плачех, въпреки в профил всичко да изглеждаше прелестно



" Коко е същинската ми обич! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безпределно, че срещнах моята и очите и сърцето ми бяха отворени да я позная, тъй като със Слави Трифонов бях като в златна клетка. Не се окайвам, доста научих от него, доста ми даде, само че очевидно това не беше моята обич. "

Това споделя с днешна дата балерината Мартина Огнянова, която към този момент е взела семейството на мъжа до нея - Колева.

Красавицата, която развива бизнес с половинката си, към този момент има две деца и блог, в който споделя персонални усещания, свързани с духовното самоусъвършенстване. За нея връзката със Слави Трифонов е минало, към което не се връща.
 Мартина и Слави по времето, когато бяха влюбени Мартина и Слави по времето, когато бяха влюбени


" Слави беше доста прочут, доста авторитетен. Отстрани изглеждаше прелестно. Можеше да си разреши всичко, което изиска, в това число и за мен. Седем години имах тази връзка. Всичките ми приятелки желаеха да им се случи същото нещо. Говорили сме си по какъв начин съм се държала, че е станало, за какво съм му забавна. Те желаеха непременно да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, тъй като в профил изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко - финансови благоприятни условия, въздействие, власт и е прочут. Помежду си обаче имахме заложени връзки - всеки е в някаква роля, с цел да изградим " прелестния свят " и " прелестния дворец ", в който живеем, а всички в близост споделят: " Уау, ето го съвършенството, и ние желаеме ", споделя Мартина в блога си.
 Балерината откри своята обич в лицето на боксьора Коко Балерината откри своята обич в лицето на боксьора Коко


" Отстрани изглеждаха по този начин нещата. Аз несъмнено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала състояние. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората - за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше по този начин. Имало е доста нощи, в които съм плакала ", продължава с откровения си роман Мартина, разкривайки, че била жертва на непрекъснат надзор и се е налагало да живее напълно по разпоредбите на Трифонов.

"... Сега ще отидем на отмора еди-къде си, след това тука ще работим, тук имаме отговорности, там отговорности. Един подобен свят с график и проект и сякаш не се усещах изморена, само че имаше толкоз нощи, цялостни със сълзи . И гледах в никакъв случай да не съм сама. Обаче като останеш самичък... Те не знаят тези мънички подозрения, обстановки и ние, прикривайки ги от хората, разрешаваме нашият свят да наподобява съвършен за тях ", изповядва се някогашната обичана на Дългия.
 След края на връзката си с нея Трифонов към този момент не обявява пред обществото любовите си След края на връзката си с нея Трифонов към този момент не обявява пред обществото любовите си


За началото на връзката си с Коко Огнянова много е говорила. Той се появява като заместител на треньора й по бокс.

" Вече нещата във връзката ми със Слави бяха почнали да стават зле. Дълбоко в мен не се усещах въобще добре, макар че на напред във времето всичко изглеждаше обикновено. Излязохме един път на разходка с Коко и до ден сегашен не сме се разделяли ", споделя за тогава Мартина.

След раздялата с Дългия тя освен е изхвърлена от балета на шоуто му, само че остана и без жилище и кола, с каквито разполага, до момента в който е с Трифонов.

" Материалното в никакъв случай не ме е блазнело. По едно време пазех придобивките си като чанти и бижута от дарове, само че ги продадох, а някои раздадох. Нека други да им се радват ", споделя с усмивка през днешния ден Мартина.

" Какво значи да си сполучлив? Да имаш пари, власт, да си прочут? Според мен смисълът на живота е да сме щастливи, път за това няма, щастието е самият път. Не обичам да поставям етикети на хората. Всеки самичък си знае какъв е и какво му е. В твоите очи може някой да наподобява сполучлив, а вътре в себе си той да се усеща като най-прецакания човек на света и противоположното. А с Коко сме едно цяло, той не ми оказва помощ, той е част от мен и аз от него ", споделя балерината, приключила кинезитерапия.

Днес двамата с Коко не стопират да показват любовта си. Семейството прекарва повече време на село, само че пътува до Стара Загора, където Коко към момента тренира бокс. Не живеят в благоденствие, само че настояват, че за тях това няма никакво значение. Мартина е безапелационна, че в младия състезател е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света, а историята със Слави е вечно в предишното.

На въпроса дали се интересува от политика и счита ли да се занимава и с други планове, Мартина е безапелационна: " Да, несъмнено. Интересувам се много от политика. Не ми харесва по какъв начин ни ръководят, само че и в целия свят не ми харесва по какъв начин политиците си възприемат задачата. Всъщност не ни ръководят политиците, а доста по-висши сили. Никой, никой не ръководи, а единствено се самозаблуждаваме и прехвърляме отговорности, плод на нашите страхове ", приключва балерината.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР