Носенето на в закрити обществени пространства отново ще бъде задължително

...
Носенето на в закрити обществени пространства отново ще бъде задължително
Коментари Харесай

Задължително носене на маска за лице влиза в сила за Лос Анджелис

Носенето на в закрити публични пространства още веднъж ще бъде наложително в Лос Анджелис , стартирайки от този уикенд заради непрекъснатото повишаване на инфекциите и хоспитализациите с ковид, оповестиха здравните управляващи, написа БГНЕС. Лос Анджелис е първият огромен американски мегаполис, който още веднъж постанова потреблението на маска за лице - без значение от статуса на имунизация - в магазини, хранителни магазини, заведения за хранене и работни места, с цел да помогне за преодоляване на пандемията.

В четвъртък окръгът заяви за 1537 нови случая на зараза - най-големият брой от началото на март през тази година . Американските здравни чиновници оповестиха в средата на май, че изцяло имунизираните американци могат да се сбогуват с маските си както навън, по този начин и на закрито. След връхната точка през април обаче имунизационната акция в Съединени американски щати се забави доста, макар че има доста ваксини.
 Експеримент: Маските за лице блокират 99,9% от огромните капки, разнасящи COVID-19 Експеримент: Маските за лице блокират 99,9% от огромните капки, разнасящи COVID-19
Маските за лице понижават риска от разпространяване на огромни капчици, свързани с COVID-19, при говорене или кашляне с до 99,9%, съгласно...

Увеличението на случаите COVID-19, основно заради разпространяването на разновидността Delta, тормози някои чиновници. По-голямата част от хората, позитивни за ковид през последните дни, някои от които би трябвало да бъдат приети в болница, не са били имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР