Нора Шопова вдигна планинска сватба през уикенда с адвокат-милионер, но

...
Нора Шопова вдигна планинска сватба през уикенда с адвокат-милионер, но
Коментари Харесай

Горчиво! Синоптичка се врече на милионер, отсвири Станкулова...

Нора Шопова подвигна планинска женитба през уикенда с адвокат-милионер, само че към този момент е на морския бряг. При това не къде да е, а в парадайса на романтиката през лятото - остров Капри.

Часове откакто сподели „ да “ на Траян Косев на огромно градинско празненство край Елин Пелин в събота, тя към този момент яде сладолед и пие аперол в Италия.



Двойката, която е дружно от студентските си години, си сподели „ да " пред стотици посетители и другари, а за най-важната нощ хубавицата избра семпла бяла рокля с паднало рамо по тялото и с огромна цепка, която й обезпечи повече пъргавина.

До олтара сегашната водеща ба заведена от татко си, която е дълготраен началник на историческия музей в родното й Панагюрище. Майка й се отиде преди две години.


Младоженците избраха да заложат на бели маратонки и кецове вместо на типичен публични обувки, с цел да могат да се насладят на вечерта. Партито бе почетено и от участниците в предаването „ Фермата 5 “ - брокера Димитър Калайджиев и Красимира Цонева, които след края на формата станаха двойка.

Впечатление прави, че нито една от колежките на Нора и в двете малките екрани, в които е работила, не е поканена на обилното празненство. За малко Шопова дели ефира с Никол Станкулова и Гергана Малкоданска в Нова телевизия, а през днешния ден е водеща на спортните вести по Българска национална телевизия, написа " Хотнюз ".



Нора, която е първата българка, снимана на корицата на стилната библия „ Вог ", се среща с бъдещия проспериращ юрист Траян в УНСС и бързо по-късно намират път един към различен. Нора получи годежния си пръстен още на рождения си ден през юли предходната година. Заради пандемията обаче тя и бъдещият й брачен партньор дълго чакаха деня, в който публично ще си кажат „ Да!”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР