Номинираните за Оскар актьори Мария Бакалова, Лесли Одом-младши и Стивън

...
Номинираните за Оскар актьори Мария Бакалова, Лесли Одом-младши и Стивън
Коментари Харесай

Мария Бакалова с покана да се присъедини към Академията на наградите "Оскар"

Номинираните за " Оскар " артисти Мария Бакалова, Лесли Одом-младши и Стивън Йон са измежду поканени да се причислят към Академията за кино изкуства и науки на Съединени американски щати, оповестяват от организацията, представена от.

Новината показа и българската звезда, като написа " О, Боже мой! " във Facebook страницата си.

Общо 395 души са били поканени тази година да се причислят към Академията, като описът включва още актьорите Никол Бехари, Кари Куун, Лавърн Кокс, Ванеса Кибри, Робърт Патинсън и Иса Рае; режисьорите Шон Дъркин, Джонатан Глейзър, Шака Кинг Мардер и Флориан Зелер; музикантите Джон Батист, H.E.R. и Дажнет Джексън и други.

Броят на поканите е доста по-малък от огромните групи от актьори, които бяха поканени да се причислят към Академията след митингите #OscarsSoWhite от 2016 година

През идващите пет години броят на поканите беше приблизително над 800 на година, като през 2018 година понанени бяха 928 души.

Академията извърши задачата си за 2016 година да удвои до 2020 година броя на дамите и членовете с друг от белия цвят на кожата, като тази година огромните групи от нови членове бяха понижени, " с цел да се обезпечи постоянен предстоящ напредък, както и нужната инфраструктура, запаси и среда за поддръжка на всички членове на Академията. "

Според Академията поканените през 2020 година включват: 46% дами, 39% едва показаните етнически расови общности и 53% чуджестранни лица, в това число кинопрофесионалисти от 49 страни.

Вижте повече за Мария Бакалова в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР