Номинираните филми в различните категории ще станат ясни на 23

...
Номинираните филми в различните категории ще станат ясни на 23
Коментари Харесай

Започнаха залозите за наградите Оскар

Номинираните филми в другите категории ще станат ясни на 23 януари. Водещ на церемонията още веднъж ще е Джими Кимъл. Това е вторият следващ път, в който носителят на премия “Еми ” ще се качи на сцената. 

 

След оживените кино фестивали във Венеция, Телурайд и Торонто, конкуренцията за Оскар за 2024 година най-сетне стартира да придобива своя образ.

 

Изглежда за статуетки ще се борят " Клети създания " а Йоргос Лантимос, който завоюва Златния лъв във Венеция. Сатиричният филм " American Fiction " завоюва премия на публиката на Торонто. " Анатомия на едно рухване " на Жюстин Трие също може да се бори за статуетка. Залага се още за " Зона на интерес ", " Убийците на цветната луна " на Скорсезе, " Опенхаймер " на Кристофър Нолан, " Барби ". “Маестро ” с Брадли Купър. 

 

Всички тези филми обрисуват скелето на номинациите, които може би ще забележим. Те ще са в разнообразни категории - счита се, че Нолан ще завоюва наградата за постановка поради “Опенхаймер ”, само че той ще се бори със Скорсезе ( “Убийците на цветната луна ”) и Йоргос Лантимос ( “Клети създания ”), да вземем за пример.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР