Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне

...
Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне
Коментари Харесай

Въпреки разминаването днес: Нов опит за среща между Мария Габриел и ПП-ДБ

Номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне с  водачите на ПП-ДБ . Това се показва в писмо на ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, изпратено до Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Настимир Ананиев и Константин Бачийски.

Срещата ще се организира на следващия ден (12 май) от 17:00 ч. в зала “Запад ” на Народното събрание.

“Надяваме се, че актуалното документално съобщение на всички водачи на Коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България ” ще подсигурява наличието им ” , показва в писмото си Десислава Атанасова.

По-рано през днешния ден отпадна срещата сред Мария Габриел, ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Точно в 10:00 ч. на уреченото място се явиха Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Десислава Сачева, Румен Христов и Делян Добрев от групата на ГЕРБ-СДС, които безуспешно чакаха представители на обединението ПП-ДБ. Очакваше се Мария Габриел също да се появи, когато дойдат и представители от втората политическа мощ. След като нямаше такива представители, то и столът на Габриел остана празен. Причината - водачите на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков и Асен Василев са в чужбина. От партията още през вчерашния ден оповестиха, че няма по какъв начин срещата да се извършен, само че от ГЕРБ настояха да има техни представители, с които да беседват.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР