Номинираната за Оскар звезда от Джуно и The Umbrella Academy,

...
Номинираната за Оскар звезда от Джуно и The Umbrella Academy,
Коментари Харесай

Елън Пейдж обяви, че е трансджендър и промени името си на Елиът

Номинираната за Оскар звезда от " Джуно " и " The Umbrella Academy ", известна до неотдавна като Елън Пейдж, заяви, че е трансджендър и към този момент ще носи името Елиът.

" Здравейте, другари. Искам да споделя с вас, че съм трансджендър. Наричайте ме с местоименията той или те. Името ми е Елиът. Щастлив съм, че пиша това, че съм тук и доближих този стадий в живота си ", показа Пейдж в профилите си в обществените мрежи.

„ Благодаря на всички невероятни хора, които ме поддържаха. Не мога да опиша какво е чувството най-сетне да обичаш себе си подобен, какъвто си “, написа още Елиът Пейдж и дава обещание да се бори за правата на трансджендърите, както и да оказва помощ на всички, сблъскали се с тормоз и опасност от принуждение.

" Дискриминацията по отношение на транс хората е жестока и подла ", споделя артистът и отбелязва, че минимум 40 трансджендъри са били убити през 2020 година, множеството от които чернокожи и латиноамериканци.

Елиът Пейдж получи онлайн поддръжка от доста свои холивудски сътрудници, измежду които певицата и актриса Майли Сайръс, актрисите Руби Роуз и Лина Дънам, артиста Том Хопър.

„ Гордеем се с нашия супергерой! Обичаме те, Елиът “, разяснява и екипът на хитовата поредност с присъединяване на Пейдж " The Umbrella Academy ".

Роден като Елън Пейдж на 21 февруари 1987 година, Елиът Пейдж е най-известен с ролята на бременна тийнейджърка във кино лентата от 2007 година " Джуно ", за която артистът получи номинация за Оскар за най-хубава актриса.

Зрителите го познават и като Ваня Харгрийвс в " The Umbrella Academy ", Кити Прайд в " Х-Мен: Последният конфликт " и " Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще ", Кортни във „ Flatliners ”, както и като Ариадне в " Генезис ".

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР