Номинираната за евродепутат от “Възраждане, Рада Лайкова се срещна с

...
Номинираната за евродепутат от “Възраждане, Рада Лайкова се срещна с
Коментари Харесай

Рада Лайкова от “Възраждане” се срещна с представители на Републиканската партия в САЩ

Номинираната за евродепутат от “Възраждане ”, Рада Лайкова се срещна с конгресмени и съветници от Републиканската партия в Съединени американски щати. На срещата бяха разисквани концепциите за взаимно съдействие, във връзка с външната политика, както и опциите за общи и координирани дейности сред политическите организации, оповестиха от пресцентъра на партията.

“Срещнах се с конгресмен Пол Госар и със съветници по националната сигурност и законодателни асистенти към другите конгресмени от екипа на Тръмп. Споделяме общи терзания, във връзка с опитите да се изместят християнските и морални устои на актуалното общество. Постигнахме цялостно единодушие, във връзка с подчертаната значимост на обичайните фамилни полезности, скептицизмът ни към опитите на Европейски Съюз да се трансформира във федерация и общата ни позиция против наложителните имунизации за Ковид 19. Като начинания за съдействие се договорихме да се поддържат отворени канали за разискване на бъдещи срещи, предложения в конференции и контакти на политическо равнище със сродните ни организации ”, съобщи претендентът за евродепутат от “Възраждане ”, Рада Лайкова след срещата.

На нея  бяха дискутирани  и разнообразни проблеми, с главен фокус върху законодателните аспекти на външните работи, с акцент върху цифровите политики и концепцията за отвод от потреблението на банкноти като разплащателно средство.

“Срещите бяха от голяма важност за развиването  на връзките с партията на Републиканците в Съединени американски щати, тъй като това са първите персонални контакти на “Възраждане ”, на място, във Вашингтон. Споделихме общи терзания, по отношение на глобалистката политика и се обединихме към концепцията за подготовка за бъдещи задължения, които могат да бъдат от изгода за двустранните връзки, бъдещи предложения и двустранни срещи, както и на интернационалните конференции ”, добави още, претендентът за евродепутат от “Възраждане ”.

С Рада Лайкова трябваше да пътува и лидерът на листата -  Станислав Стоянов, който, обаче получи виза от Американското посолство в България, ден, откакто трябваше да замине. При срещите, извършени от Рада Лайкова в Съединени американски щати стана ясно, че политици от целия свят, които желаят да се срещнат с екипа на Тръмп са възпрепятствани по този метод от администрацията на Байдън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР