Ноемврийското изтичане на някои характеристики на бъдещите електромобили на Xiaomi,

...
Ноемврийското изтичане на някои характеристики на бъдещите електромобили на Xiaomi,
Коментари Харесай

Електрическият автомобил на Xiaomi ще бъде показан тази седмица

Ноемврийското приключване на някои характерности на бъдещите електрически автомобили на Xiaomi, които ще се създават от концерна BAIC от този месец, беше официално несъзнателно и се дължеше на особеностите на продуктовата сертификация. Новото разобличаване на създателя на Xiaomi загатва за готовността на компанията да разкрие технологиите си за сегмента на електрическите автомобили на 28 декември тази седмица.

От страниците на обществената мрежа X създателят на Xiaomi Лей Джун съобщи, че на 28 декември ще има показване на личните софтуерни решения на компанията за сегмента на електрическите коли, само че непосредствено артикули, основани на тях, няма да бъдат обсъждани. Смята се, че електрическите автомобили от тази марка ще бъдат пуснати на пазара едвам през февруари на идващата 2024 година.

Характерно е, че фоновата фотография с изображението на шасито на електрическия автомобил в прожекцията от горната страна е съчетана с надпис „ Stride “ на британски език, който може да се преведе като „ огромна крачка напред “ и като „ пътешестване в седлото на кон “. Очевидно управлението на Xiaomi смята навлизането на компанията на пазара на електрически коли за огромен пробив във връзка с личната си бизнес тактика.

Както се очакваше, електрическите автомобили на Xiaomi ще употребяват освен системата за автопилот в композиция с лидар, само че и ще разпознават лидера по лице, а бордовата електроника ще работи под ръководството на операционната система HyperOS. Сред характерностите на бъдещите електрически автомобили на тази марка остава под въпрос потенциалът на тяговите акумулатори, само че слуховете загатват стойности от 73,6 kW‧h и 101 kW‧h надлежно за два комплекта от тях на автомобила. С такива акумулатори електрическите автомобили на Xiaomi ще могат да изминат сред 628 и 800 километра без презареждане, според от методиката на пресмятане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР