Но ръководството отстоява собствените си призиви за така наречените хуманитарни

...
Но ръководството отстоява собствените си призиви за така наречените хуманитарни
Коментари Харесай

Сър Кейр Стамер обмисля да внесе предложението на Лейбъристкия Израел-Хамас в Камарата на общините на фона на притеснения за партийното единство

Но управлението отстоява личните си апели за по този начин наречените филантропични паузи, с цел да разреши на помощта и доставките да влязат в Ивицата Газа - като сър Кеир сподели, че прекратяването на огъня „ постоянно замразява всеки спор в страната, в която се намира сега “ и би оставило на Хамас способността да прави повече офанзиви.

Следете онлайн: Номер 10 удостоверява разбиването на палатки, прокарвано от Брейвърман отсрочено

Разногласията в границите на лейбъристите се ускориха от вероятността предлагането на SNP да бъде показано в Народното събрание в сряда, което дава опция на всички депутати да гласоподават в интерес на преустановяване на огъня - в случай че бъде определено от ръководителя.

Подобно гласоподаване би могло да подчертае равнището на неспокойствие на задната пейка на сър Кейр, като се приказва, че даже министри в сянка могат да се разпалват против формалната позиция на лейбъристите.

Но в този момент Sky News схваща, че управителният екип е имат полемики по отношение на внасянето на своя лична самодейност в Камарата в опит да запазят партийното единение.

Вътрешни хора от Лейбъристката партия също по този начин ясно дадоха да се разбере на политическия редактор на Sky News Бет Ригби, че в случай че водачите се опълчват на позицията на партията и гласоподават с SNP, те ще би трябвало да се отдръпват.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР