Но моите стъпки стоят по пясъка и чувам още море

...
Но моите стъпки стоят по пясъка и чувам още море
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: покани за концерти

" Но моите стъпки стоят по пясъка и слушам още море под себе си "... Да, по този начин пееше Тодор Колев. Любими песни на огромния артист ще подсети концерт-спектакълът " Фалшив воин ", довечера в НДК. С нови аранжименти, в осъществяване на Русенската филхармония, бенда на Мишо Йосифов и Ангел Заберски и обичани артисти.

В памет на Пако де Лусия е концертът в " София Лайв клуб ", на двама от най-изявените музиканти от неговия финален септет - Антонио Серано и Антонио Санчес. В програмата, част от Оле фестивала, включват емблематични тематики на гениалния китарист и авторски песни, въодушевени от него.

Поетична покана насочва Das Weltschmerz Duett.

" Така... есента пристигна. Листата капят методично, непреклонно и необратимо. Тежка, зле прикрита начумереност заема мястото на изстраданите летни усмивки. " Така стартира поканата от Das Weltschmerz Duett или Веселин Веселинов-Еко и Милен Кукошаров, които довечера се завръщат на софийска сцена, в Tea House.

В Събота ПИФ ни канят на пясъчно-акустичен концерт.

Сцената, с форма на сал, ще бъде ситуирана в средата на Микстейп. " Ще ви поднесем ново акустично шоу, а вие ще бъдете океана, в който ще плаваме " - споделят музикантите. Подготвили са изцяло актуализирани версии на „ Приказка “, “Огън ”, „ Вали “, „ Седем “, „ Цялото небе “ и още обичани части, аранжирани за съпровод с акордеон, тромпет, цигулка и чело. На огромна светеща стъклена маса, режисьорът и художник Мария Банова ще рисува с пясък в синхрон с музиката, Има и код за обличане: сини блузи, сини ризи, сини шапки, синьо...като морето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР