Но и при най-качествените може да има грешки. Често те

...
Но и при най-качествените може да има грешки. Често те
Коментари Харесай

Как се получава фалшив резултат на тест за бременност?

Но и при най-качествените може да има неточности. Често те се дължат на здравословни проблеми, които се отразяват на урината


Виновник за подправен позитивен резултат може да е израстък, който усилва производството на хормона, създаван от женското тяло и при започване на бременността.

Скоро след аборт има индикатор, който остава с задоволително високи стойности, с цел да излъже теста.

При дисфункция на яйчниците се нарушава изработването на хормони и това води до илюзия.

За подправени негативни резултати причина може да е заболяване на бъбреците, което визира филтрацията. По същия метод въздейства на теста и приемането на пикочогонни препарати.

При хранителна диета без белтъчини е допустимо производството на хормони да намалее доста и настъпилата бременност да не се разпознава.

Дори проби с висока сензитивност могат да не заловен, че зачеването е станало скоро след края на менструалния цикъл. Реалният период на бременността е много къс, с цел да се дефинира. Добре е пробата да се употребява не по-рано от 15 дни след овулацията.

Освен че би трябвало тъкмо да се съблюдава инструкцията за използване, е най-добре пробата да се прави рано заран. Тогава концентрацията на хормона на бременността – т.нар човешки хорионгонадотропин, в урината е най-висока.

При подозрения за бременност е наложителна консултацията с гинеколог. Той освен ще каже какъв е резултатът, само че и ще я локализира. Извънматочната бременност да вземем за пример е доста рискова.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР