Но директорът на благотворителната организация Inquest, Деб Коулс, каза, че

...
Но директорът на благотворителната организация Inquest, Деб Коулс, каза, че
Коментари Харесай

Ръководителят на благотворителната организация осъжда „подстрекателните“ коментари на началника на полицията за въоръжени служители

Но шефът на благотворителната организация Inquest, Деб Коулс, сподели, че чиновниците би трябвало да схванат, че ще бъдат държани виновни за съдбовна приложимост на мощ според закона.

Тя сподели на осведомителната организация PA: „ Марк Роули приказва, че „ безмилостно поддържа “ чиновниците, занимаващи се с огнестрелни оръжия.

„ Но обществото има потребност Марк Роули да „ безмилостно поддържа “ равенството пред закона.

„ Всички полицейски чиновници би трябвало да схванат, че би трябвало да са подготвени, да желаят и да могат да оправдаят всяка приложимост на мощ, в това число смъртоносна мощ, в границите на съществуващия юридически и проверяващ развой.

„ Оформянето на дебата по отношение на потреблението на съдбовна мощ като против гангстери или терористи е подстрекателско, дехуманизиращо и рисково.

„ Това е очевиден опит да се отклони вниманието от многото смъртни случаи, които са разкрити потреблението на противозаконна и несъразмерна мощ и систематичен неуспех и императивът за отчетност.

„ Отново комисарят изглеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР