Ница победи Монако с 1:0 като гост в изключително интересен

...
Ница победи Монако с 1:0 като гост в изключително интересен
Коментари Харесай

Монако пропиля две дузпи и претърпя поражение от Ница

Ница победи Монако с 1:0 като посетител в извънредно забавен дуел от 6-ия кръг на Лига 1. Така отборът на Франческо Фариоли изпревари своя противник и поведе във краткотрайното класиране с 12 точки, до момента в който „ монегаските “ имат 11 дотук през сезона.

Мачът на „ Стад Луи II “ стартира по-добре за домакините, които в 11-ата минута получиха правото да изпълнят дузпа за нарушаване на Джордан Лотомба. Зад топката застана Фоларин Балогун, само че Марчин Булка избави удара му от бялата точка.
Бившият нападател на Арсенал получи късмет да се оправдава, защото Морган Сансон извърши безогледно нарушаване в наказателното поле в 55-ата минута и Беноа Мийо отсъди втора дузпа за Монако.

И този път обаче Марчин Булка завоюва играта на нерви с младия нападател, отгатна накъде ще стреля и избави дузпата.

След като Монако пропусна възможностите си, Ница му сподели по какъв начин се прави и в първата минута на добавеното време на мача Мелвин Бард подаде към Жереми Бога, който потегли на рейд, приключил с шут в долния десен ъгъл, който бе неспасяем за Филип Кьон и по този начин Ница завоюва дуела и излезе на върха във френското състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР